Back to Question Center
0

Kan du oppsummere kvalitetsnettsteder for å bygge tilbakekoblinger?

1 answers:

Link building er en prosess for å skaffe lenker til andre nettsteder. Ved å tjene organisk lenkejuice, forbedrer du omdømmet til webkilden din og øker sin posisjon på Googles søkeresultatside. Jo mer kvalitet innkommende linker du har, jo høyere rang vil du få fra en søkemotor. Uten tvil tjener tilbakekoblinger som de viktigste rangeringsfaktorene - mikrotik ppp default route distance. Søkemotorer tar hensyn til ikke bare antall innkommende linker, men også deres kvalitet.

Det er mange måter å bygge online backlinks på nettstedet ditt. Hovedsakelig kan de deles inn i svarthat SEO-link byggemetoder (link gårder, lenke nettverk, spunnet artikler, spammy blogg kommentarer, katalog innleveringer, og så videre), og hvite hat SEO link bygningsmetoder (guest posting, skape kvalitetsforskning -basert innhold, sosiale medier markedsføring, og så videre). De fleste webmastere vil gjerne få raske resultater og referere til spammy link byggteknikker. Slike teknikker bryter Googles retningslinjer for nettredaktører og er merket som forbudt nettbasert nettsøppel. I disse dager kan Google lett oppdage alle forsøk på å spille rangeringssystemet og straffe nettsteder som engasjerer seg i spammy link building schemes.

Men ikke alle koblingsbygg er spam og faktisk oppretter linker i 2017 fortsatt en betydelig innvirkning på optimalisering og forbedring av rangeringer.

Denne artikkelen er laget for å gi deg en klar forklaring på rollen som tilbakekoblinger i søkemotoroptimalisering. Jeg skal forklare for deg hvordan Google aksepterer innkommende koblinger og hvilken kilde som er best for koblingsbyggingsformål.

Hvordan Google aksepterer tilbakekoblinger?

Google kjemper aktivt mot spammere. Den prøver å oppdage alle svindelaktige aktiviteter og hater kjøpte lenker. Google bryr seg om brukerens søkeopplevelse og har en tendens til å gi dem de beste søkeresultatene. Det er derfor de webmastere som genererer varmetekstatur og erverver rangeringsevner som deres webkilder kanskje ikke fortjener, får alvorlige straffer fra Google i form av deindexering og rankings drop. Hvis Google var selvsikker, kunne de via algoritmisk beregning identifisere spammy lenker, hele Internett-markedsføringsindustrien ville ikke ha snakket om krigen på betalte linker.

I stedet for det, setter Google pris på naturlige koblingsbyggeteknikker når det primære formålet med webmastere ikke er å skaffe flere innkommende linker, men gir brukerne kvalitets og nyttig innhold. Hvis innholdet ditt er verdt brukerens oppmerksomhet, vil de koble til det av egen vilje. I dette tilfellet trenger du ikke bruke noen prosent på linkbygging. Du vil bare pris av folk for ditt harde arbeid.

Hvorfor trenger du å bygge online backlinks til høy PR-nettsteder?

Innkommende koblinger har mange fordeler utover søkemotorresultater. Ved hjelp av høye PR-tilbakekoblinger vil nettstedet ditt kunne få mer merkevareautoritet og kvalitetslänkjuice som alt i kompleks kan påvirke nettstedet ditt. I denne artikkelen bestemte vi oss for å gi oss en liste over kvalitetshøye PR-webkilder som gir mulige linkmuligheter.

Høy PR-nettsteder for online-tilbakekobling av tilbakekoblinger:

http: // www. Google. com / local / add

http: // www. bjeff. com /

http: // www. Articles. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. artikler. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. samle. com /

http: // www. article-content-konge. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. spør-dir. com /

http: // www. massivelinks. no /

December 22, 2017