Back to Question Center
0

Semalt: Ulike metoder for å skrape en hel nettside

1 answers:

Disse dagene, webskrap kan enten gjort manuelt eller ved hjelp av web skraping programmer. Webskrapingsverktøy henter og laster ned sidene dine for visning, og pakker ut de uthevede dataene uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Hvis du ønsker å skrape et helt nettsted, må du vedta noen strategier og ta vare på innholdskvaliteten.

Manuell skraping: Kopier-lim metode:

Den første og mest kjente metoden for å skrape en hel nettside er manuell skraping. Du må kopiere og lime inn et webinnhold manuelt og klassifisere det i forskjellige kategorier - fedemac logo maker. Denne metoden brukes av ikke-programmører, webmastere og frilansere til å skaffe data og stjele webinnhold innen noen få minutter. Vanligvis implementerer hackere denne strategien og bruker en rekke roboter til å skrape et helt nettsted eller en blogg manuelt.

HTML Parsing:

HTML-parsing er gjort med JavaScript og målrettes mot de lineære og nestede HTML-sidene. Det hjelper deg å skrape et helt nettsted innen to timer. Det er en av de raskeste og mest nøyaktige teksten eller datautvinningsmetodene som gjør det mulig å skrape både grunnleggende og komplekse områder helt. DOM Parsing:

DOM eller Document Object Model er en annen effektiv måte å skrape en hel nettside på.Det handler vanligvis om XML-filer og brukes av programmerere som ønsker å få grundig oversikt over deres strukturerte data. Du kan bruke DOM-parsere til å få noder som inneholder nyttig informasjon. XPath er en kraftig DOM-parser som skraver hele nettstedet for deg, og kan integreres med fullverdige nettlesere som Chrome, Internet Explorer og Mozilla.Nettstedene som skrapes med denne metoden, bør inneholde dynamisk innhold for ønskede resultater. Vertikal aggregering:

Vertikal aggregering foretrekkes av store merkevarer og IT-selskaper. Denne metoden brukes til å målrette mot bestemte nettsteder og blogger og henter data, lagrer den i skyen. Opprettelse og overvåking av data for bestemte vertikaler kan gjøres med denne kule metoden. Så du trenger ikke å bekymre deg for kvaliteten på de skrapede dataene, da det alltid er flott! XPath eller XML Path Language er spørringsspråket som skraper data både fra XML-dokumentene dine og kompliserte nettsteder.

XPath: .

Som XML-dokumentene er kompliserte å håndtere, er XPath den eneste måten å pakke ut data og opprettholde sin kvalitet. Du kan bruke denne teknikken i forbindelse med DOM-analysering og utvinning av data fra både blogger og reisesider.

Google Dokumenter:

Du kan bruke Google Docs som et kraftig skrapeverktøy og trekke ut data fra hele nettsteder. Det er kjent blant fagfolk og nettsider. Denne metoden er nyttig for de som ønsker å skrape hele nettstedet eller noen få sider i løpet av sekunder. Du kan eller ikke kan bruke alternativet Datamønster for å sjekke kvaliteten på dataene du har skrapt.

Tekstmønster Matching:

Det er en vanlig uttrykksmatchende metode som kan trekke ut hele nettsteder i Python og Perl. Denne metoden er kjent blant programmører og utviklere og hjelper til med å skrape informasjon fra komplekse blogger og nyheter.

December 22, 2017