Back to Question Center
0

Er det noen ekstraordinære Amazon søkeord programvare verktøy for nybegynnere?

1 answers:

Det er allerede kjent at håndtering av ordentlig søkeordforskning er blant kjernekomponentene i søkemotoroptimaliseringen (SEO) og det moderne konseptet med digital markedsføring og hele e-handel-virksomheten, og faktisk ignorerer hvor du selger så langt. Noen ekspert SEO sier "innhold er kongen. "Og det gir ikke mening, ikke bare for den opprinnelige søkeoptimaliseringen på de store motorene som Google selv, men for drop-shipping-bedrifter og praktisk talt ethvert online-prosjekt som omhandler online-detaljhandel, for eksempel Amazon. Og la oss innse det - det burde være ut av det spørsmålet at spesielt nybegynnere selgere på Amazon trenger nøkkelord programvare mest av alt.

Og ikke bare for å holde seg utenfor nisje-motstanderne og begynne å bygge sitt eget rykte og autoritet som vellykkede handelsmenn verdt å kjøpe med - aprender fotografia online. Saken er at ingen muligens kan overleve i det virkelig cutthroat nivået av markedskonkurranse, med mindre det støttes med riktig Amazon søkeord programvare, sporing hjelpere og prising verktøy for å holde produktlisten oppdatert. Til slutt - for å vinne kjøpskassen og bli blant toppfunksjonene som tilbys for salg der borte.

Så, med tanke på at søkeordforskningen i seg selv, samt de verdifulle langsiktige konkurransedyktige forslagene, er faktisk en dire nødvendighet i stedet for noen form for luksus, her er noen ekstraordinære måter å velge enkelt, men virkelig å utføre Amazon søkeord programvare verktøy for nybegynnere. Håper du får en fin kickstart med dem selvfølgelig uten å bruke en krone, da hvert av følgende Amazon-søkeordprogramvare er tilgjengelig i åpen tilgang på nettet, eller i det minste deres grunnleggende versjon.

Google AdWords Keyword Planner

Det kan virke som en no-brainer, men dette grunnleggende verktøysettet som brukes av løveandelen av de gamle skolens SEO-er, kan også tjene selv nybegynnere på Amazon som søkeord programvare som virkelig fungerer. Saken er at denne grunnleggende løsningen er så bra spesielt for nybegynnere. Hovedsakelig fordi dette standardverktøyet fra verdens søkegigant er ganske bra for å gi deg et stort bilde som viser alle dine potensielt vinnende søkeord og langhalekombinasjoner, deres nåværende nivå av konkurranse (ellers, hvor vanskelig disse søkeordene skal rangere for) , samt de gjennomsnittlige søkevolumene for dine hovedmålord. Og det er ikke nødvendig å si at dataene fra Google må være den bredeste og sannsynligvis dypeste, dras sammen ikke bare fra en enkelt markedsplass (som Amazon, eBay, Walmart, etc. ), men samlet fra hele den organiske søkeindeksen som er tilgjengelig på Internett.

Her er en kort liste over de viktigste fordelene som tilbys av Googles søkeordplanlegger når de brukes i egenskap av Amazon søkeordforskningsprogramvare:

    få produktoppføringen din rangert etter et nytt søkeord eller en langsøkekombinasjon. Bare skriv inn en relativ nisje, hvilken som helst kontekstuell setning, produktkategori, nettside eller produsent - og du er ferdig.
  • Få et stort bilde av søkevolumet for trendy produktspesifikke søkeord eller potensielt vinnende søkekombinasjoner som brukes av de levende brukerne over hele verden.
  • Multipliser dine hovedlister over topprelevante og allerede godt målrettede søkeord ved å få en virkelig verdifull innsikt og lang hale søkeordforslag med en gang. Og ikke glem at Googles søkeordplanlegger er en ekte gullminne mulighet til å raskt identifisere de mest lovende regionspesifikke søkeordene som er målrettet etter plassering (jeg. e. , by, stat og land).

Keyword Spy Research Tool

I motsetning til de andre populære Amazon-søkeordverktøyene, er dette allsidige verktøyet hovedsakelig ment å gi deg et nøyaktig søkeordinnsikt - grep direkte fra dine nisje-motstandere , eller samlet fra de mest vellykkede som selger andre steder på nettet. Søkeordspyter har begge grunnleggende gratis og betalte ferske versjoner, og er en veldig fin løsning for nybegynnere å raskt estimere søkevolumet for et hvilket som helst søkeord, i tråd med å gi deg en massiv pakke med relaterte søkekombinasjoner og foreslå all lang hale kombinasjoner (med mulige LSI søkeordalternativer) anbefales du å rangere for.

SEMrush Keyword Tool

Dette originale SEO-rammeverket har sitt eget serviceverktøy, som lett kan bli din andre flotte alternative løsning når det gjelder å velge riktig Amazon søkeord programvare. Blant de sterkeste sidene, har følgende funksjoner for en omfattende søkeordforskning virket ganske velfungerende: rangering av vanskelighetsoverslag for alle søkeord, tilpasset månedlig søkevolumevaluering, PPC-annonsestyring, konkurransedyktig forskning og organisk trafikkanalyse av markedets motstandere.

Søkeordsverktøy

Denne selvforklarende tittelen er navnet på en veldig nyttig Amazon søkeord programvare plattform. Ja, søkeordverktøyet er ikke en enkelt søkeordassistent, men hele nettplatformen som gir en gratis, grunnleggende versjon tilgjengelig for Amazon-nybegynner-selgere for å finne de beste søkeordene og lange hale søkefraser for deres produktoppføringer.Vær imidlertid oppmerksom på at for å avdekke noen virkelig avanserte og vanskelige funksjoner på denne plattformen, må mer erfarne stor-time-selgere som selger på Amazon, måtte betale for sin avanserte versjon kjent som Keyword Tool Pro.

KwFinder Research Tool

KwFinder er det siste Amazon søkeordverktøyet jeg vil gjerne vise deg for i dag. Dette alternativet passer deg best når det gjelder å generere masser av potensielt vinnende langhale søkeord og produktsøk fraser som blir populære blant de levende kjøpere så langt. KwFinder er like nyttig for ikke bare Amazon selv, men resten av topp populære e-handelsplattformer (som eBay, Walmart, Alibaba-butikken osv.), samt noen andre, ikke-salgssteder, for eksempel YouTube-videovertservice, verdens nest mest besøkte nettsted. Tross alt fant jeg KwFinder enda mer nytte, spesielt for en rekke praktiske funksjoner som sin enkle kopi-velg prosedyren for raskt å flytte lister, med alternativet, men ikke for mye brukt forslag fra latent semantisk indeksering, settet av nyttige relaterte Spørsmål for hvert søkeord som trengs, samt potensiell rangering av vanskeligheter.

December 22, 2017