Back to Question Center
0

Semalt snakker om WebHarvy, en av de beste gratis web scrappers

1 answers:

Internett har mange dataskrapingsprogrammer. Noen av disse verktøyene passer for ikke-tekniske brukere, frilansere og utdannere, mens de andre er forrige valg av bedrifter, store merker og bedrifter. WebHarvy er en relativt ny data skraping programvare som automatisk kan trekke ut informasjon fra bilder, e-post, tekster og nettadresser. Dette freeware sparer tid på datautvinning og gir innholdet i forskjellige formater. WebHarvy er lett å bruke verktøy som begynner å skrape innen sekunder. Den trekker ut data fra forskjellige nettsider basert på søkeordene dine, og lagrer det i brukervennlige og lesbare formater - site de videos online gratis. Noen av sine mest interessante alternativer er nevnt nedenfor:

1. Pek og klikk-grensesnitt

WebHarvy er en visuell webscraper , og har et punkt og klikk-grensesnitt, slik at du ikke trenger å skrive skript og koder mens du skraper dataene dine. I tillegg kan du bruke den innebygde nettleseren til å navigere på forskjellige nettsider og velge informasjonen som skal skrapes med et museklikk. WebHarvy er et av de svært få dataskrapingsverktøyene som lover kvalitetsresultat og koster ikke noe for deg.

2. Skrape fra flere websider

Ved hjelp av WebHarvy kan du enkelt skrape data fra forskjellige nettsider, for eksempel produktoppføringer, nettbutikker, e-postadresser, nyhetssider, reiseportaler osv.Dette verktøyet utvider ikke bare data, men gjør det også enkelt for deg å krype nettstedet ditt og forbedre rangeringen i søkemotorens resultater.

3. Kategori Skraping

Med WebHarvy kan du nå skrape informasjon fra listen over lenker som kan føre til lignende sider eller oppføringer av et nettsted. Med andre ord kan vi si at du kan bruke WebHarvy til å trekke ut data fra kategoribaserte nettsteder som Amazon og eBay uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Videre er dette enkelt å konfigurere verktøyet dele dine skrapede data i forskjellige underkategorier.

4. Last ned bilder

Utpakking av data fra bilder er et av de store problemene vi står overfor i disse dager. Med WebHarvy kan du laste ned bilder når de er helt eller delvis skrapet til harddisken din. Dette verktøyet vil automatisk skrape bilder som vises på forskjellige nettsider og e-handelsnettsteder.

5. Auto Pattern Detection

Dette verktøyet er forskjellig fra andre vanlige data skraping programmer fordi WebHarvy kan automatisk identifisere mønstre av data som forekommer på ulike nettsider. Det betyr at du ikke trenger å skrape data individuelt fra prissteder og e-postadresser. Det er fordi WebHarvy vil konfigurere alt for deg og automatisk identifisere kategorier og mønstre av dataene som er skrapt.

6. Søkeordbasert skraping

I motsetning til andre vanlige skrapertjenester utfører WebHarvy søkeordbasert skraping for brukeren. Det betyr at hvis du vil pakke ut informasjon fra nettsider basert på søkeordene sine, kan du justere WebHarvy-innstillingene og la verktøyet utføre sin funksjon. Data vil bli hentet fra nettsteder uten å forstyrre søkeordene dine, og det er alltid feilfritt.

7. Vanlige uttrykk

Det er trygt å si at WebHarvy er et godt alternativ til Kimono Labs og Import. io. Dette freeware lar deg bruke de vanlige uttrykkene på både tekst og HTML kilder og skraper data for deg uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

December 22, 2017