Back to Question Center
0

Semalt: 4 Data Skraping verktøy som vil spare tid

1 answers:
Programmering er en viktig del av datavitenskapen

. Man må utvikle gode programmeringsferdigheter for å skrape data manuelt. Noen kan imidlertid ikke lære forskjellige kodende språk og se etter passende alternativer - computer expert chat free. Følgende data skraping verktøy er bra for ikke-programmerere.

1. Kimono Labs

Kimono Labs har eksistert lenge. Det er en av de beste og mest fantastiske data skraping applikasjoner. Dette open source-programmet kommer med en 15-dagers prøveversjon, men den gratis versjonen er også tilgjengelig. Kimono Labs skraper hele nettstedet, fra datainnsamling til skraping og validering og distribusjon. Kimono Labs fungerer også som en kraftig webkrypter og kan brukes uten kode. På den måten kan du også skrape et stort antall nettsteder samtidig, og kompromisser ikke med kvaliteten på alle. Kimono Labs er alltid første valg av bedrifter, brukt til datainnsamling, visualisering og organisering. Det implementerer også stordataanalyse for sine brukere, noe som gjør arbeidet enklere.

2. Import. Io

Dataskraping for ikke-programmører var aldri så lett før. Det er en automatisert webutvinningsplattform bygget av eksperter og hevder å ha skrapt et stort antall nettsider så langt. Import. Io er flott, ikke bare for ikke-programmører, men også for datavitenskapere. Dette verktøyet oppdager automatisk den beste informasjonen for deg før du begynner å behandle den, og er også ansatt av tekstutvinningseksperter. Dens hyperparametere gjør det enkelt for deg å velge feilfri data og få det skrapt i ønsket format.

3. Facebook og Twitter-APIer

For sosiale medier eksperter, startups og ikke-programmerere, er Facebook og Twitter APIer ganske effektive. De gir data skraping tjenester gjennom bestemte APIer og ta bare noen få minutter for å få dataene dine skrapt i ønsket format. Den bruker definerte kilder til å lage datasett og gjennomsøker websidene dine på ingen tid, uten programmeringsevner og teknisk kunnskap. APIer hjelper deg med å løse forskjellige datarelaterte problemer, oppdage og redigere feil i teksten din, og få informasjon av høy kvalitet fra både bilder og videoer til brukerne.

4. Skraper (en Chrome Extension)

Hvis du bruker Google Chrome regelmessig og det er din primære nettleser, prøver du bare Skraper. Det er et av de beste og mest effektive dataskrapingsprogrammene. Den er bygget med maskinlæringsteknologi og er spesielt utviklet for ikke-programmører. Skraperen kan trekke ut nyttig informasjon for deg og har mange fremragende funksjoner. Dens spam deteksjonsalternativ lar deg kvitte seg med spamdata og organiserer informasjon basert på dine behov uten stavemåte eller grammatiske feil. Skraper hjelper også med å analysere innleggets kommentarer og e-postmeldinger, får deg godt utdragsdata, og bestemmer om det er nyttig for bedriften din eller ikke.

I motsetning til andre vanlige data skraping verktøy, krever de 4 tjenestene ovenfor at du ikke skal være teknisk innstilt. Du trenger heller ikke å lære programmeringsspråket for å få glede av disse dataskrapene . Du må bare installere og aktivere dem for å få nytte av deres muligheter og data skraping funksjoner.

December 22, 2017