Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg med å finne høye PR-tilbakekoblinger til salgs?

1 answers:

Jeg skjønner at det ikke er lett i det hele tatt å finne riktig og trygt sted som tilbyr høye PR tilbakekoblinger til salgs. Og selvfølgelig er det nesten umulig å bygge nok tilbakekoblinger med høye Domenerautoritet, PageRank- og Sideautorisasjonspoeng - på en rent naturlig måte uten betalte avtaler. Ideelt sett bruker du bare legitime kilder for å få kvalitet tilbakekoblinger som peker på nettsidene til nettstedet ditt eller bloggen. Og jeg har en rekke steder for deg å finne høy PR-tilbakekobling for salg - forhåpentligvis med minst mulig risiko for å lande deg selv en rangeringstraff med Google.

Høyre plasser med høye PR tilbakekoblinger til salgs

Du trenger ikke å kaste bort tiden din og gi deg den kjedelige påminnelsen. være en definitivt risikabel forsøk - new casino slots. Derfor skal jeg vise deg noen bruksbevisste og mer eller mindre trygge steder i stedet. Hvis du er modig nok (eller uforsiktig - hvem vet?), Her er hvor du kan gi en spore til din SEO - i hvert fall uten å heve et rødt flagg med Google med en gang.

  • Links Management - denne ressursen kan anbefales som det beste alternativet for å få ditt første forsøk med å skaffe betalte tilbakekoblinger av tilsynelatende naturlig kvalitet for å øke din SEO i målestokk. Du kan finne en bred tilgjengelighet av forskjellige lenker med ulike DA, PA og PageRank-poeng. Vær oppmerksom på at budsjettet ditt er for stramt, dette alternativet vil være ditt beste valg - tilbyr sannsynligvis billigste prislapper blant de andre bruksbevisste stedene som omhandler høye PR-tilbakekoblinger til salgs.

  • Black Hat Links - er det nest beste stedet å kjøpe enten et par utførende tilbakekoblinger eller til og med et stort sett som kommer i bulk og med en rabatt pris. Men jeg anbefaler å vurdere denne kilden til betalt linkbygging bare i tilfelle du er klar til å øyeblikkelig kjøpe minst 50-60 linker. Og den helt spesielle egenskapen til dette stedet er at nesten hver tilbakekobling du kan kjøpe, kommer med et DoFollow-attributt tilgjengelig.
  • Fiverr - til tross for dette nettstedet er kjent blant digital markedsføring og affiliate markedsføring samfunn er fortsatt kan bli et veldig godt alternativ for de som leter etter høy PR tilbakekoblinger til salgs. Vær imidlertid oppmerksom på at Fiverr vil gi deg en målbar fremgang i SEO bare når du bruker det forsiktig. Jeg mener at det er for mange forskjellige automatiserte verktøy tilgjengelig der, så du bør aldri skynde deg for å få så mange koblinger som mulig. Husk at for høye gevinster i linkbygging vil alltid bli sett mistenkelige i Google-øynene.
  • Tilbakekoblinger Hub - er det siste alternativet jeg tør anbefale å prøve å kjøpe kvalitet tilbakekoblinger til SEO. Blant de sterkeste sidene er den årlige garantien som kommer med hver tilbakekobling kjøpt på Backlinks Hub. Og denne ressursen synes å være å satse mer på kvalitet enn rimelig. Imidlertid kan vanlige prislapper der ute virke litt heftige.
December 22, 2017