Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver utmerket nettskrapingstjeneste

1 answers:
Med fremskrittene innen vitenskap og teknologi er måten bedriftene blomstrer rundt om i verden, enorm. Hver dag blir nye teknikker for dataskraping introdusert, noe som skaper en betydelig innvirkning på bedrifter og samler presis informasjon fra både grunnleggende og avanserte nettsider. Dataskraping eller innholdsutvinning bidrar til å øke våre forretningsmuligheter. Vi kan lett forutsi markedstrender med velorganiserte og godt strukturerte data - how to become a mac computer expert.

Hva er SiteScraper?

SiteScraper er et utmerket data skraping eller innhold gruveverktøy egnet for digitale markedsførere, sosiale medier eksperter og veletablerte bedrifter. Med dette verktøyet kan du forstå varene og ressursene som er etterspurt og kan utvide virksomheten din i en grad. SiteScraper er tilgjengelig i både gratis og premium versjoner. Freeware har et begrenset antall alternativer, men premieplanen vil låse opp ulike funksjoner som du kanskje ikke finner i noe annet innholds gruvedriftstjeneste. Noen av de fremtredende funksjonene som gjør SiteScraper til det beste valget, er omtalt nedenfor.

1. Det hjelper til med å identifisere datamønstrene

.

I motsetning til andre vanlige data skraping eller innhold gruvedrift, identifiserer SiteScraper intelligent mønstrene av dataene dine og får deg godt utvunnet informasjon fra forskjellige nettsider. Et av hovedmålene med å utvikle SiteScraper er at du kan skrape data fra favorittwebområdene uten samhandling, da dette verktøyet utfører sine oppgaver automatisk og ikke krever at du har noen programmeringsevner.

2. Det skraver kategoriene for flere nivåer

SiteScraper er et av de få dataene for skraping av skrap og innholdsverktøy som skraver kategoriene på flere nivåer og oppføringer av nettsteder. Det betyr at du kan bruke dette verktøyet og skrape de nødvendige dataene fra eBay og Amazon-lignende nettbutikker. Du kan også målrette reiseportaler og nyhetswebsteder med SiteScraper, og kan lage lister og kategorier av dine skrapede data uten problem. Dens kategori Skraping funksjonen er gunstig for å trekke ut informasjon fra produkter under ulike kategorier av online shopping butikker.

3. Søk etter nøkkelord

SiteScrapers søkeordfunksjon gjør det enkelt for deg å utføre søk og finne passende søkeord mens dataene dine blir skrapt. Det betyr at de ekstraherte dataene vil ha mange søkeord og setninger som kan bidra til å rangere eller indeksere nettstedet ditt på en bedre måte.

4. Kraftig kodingsfunksjon

Selv om SiteScraper er enkel å bruke og har et brukervennlig grensesnitt, er dets unike og fantastiske funksjon de vanlige uttrykkene. Det finnes forskjellige alternativer for å fange dataene fra HTML-koder, JavaScript-koder, og SiteScraper gruver det i henhold til dine krav. Du kan også bruke de vanlige uttrykkene på de ønskede nettsidene før SiteScraper begynner å gruve eller skrape dataene for deg.

5. Fungerer anonymt via en proxy-server

Med SiteScraper kan du skrape dataene dine uten å la verden gjenkjenne eller identifisere din IP-adresse. Dette verktøyet kan fungere anonymt via sin proxy-server og skjuler HIP-adressen din, og gir deg fullstendig sikkerhet og personvern mens dataene blir skrapt. Du kan velge mellom en rekke servere for å skjule din IP-adresse og sikre online sikkerhet og beskyttelse.

December 22, 2017