Back to Question Center
0

Semalt: Hva er de beste programmeringsspråkene for å skrape et nettsted?

1 answers:
Nettskraping, også kjent som datautvinning og netthøsting, er en teknikk for utvinning data fra forskjellige nettsteder. Webskrapingsprogramvare får tilgang til Internett enten via nettleseren eller via Hypertext Transfer Protocol. Nettskraping blir vanligvis implementert ved hjelp av automatiserte bots eller web-crawlere. De navigerer gjennom ulike nettsider, samler inn data og trekker den ut som per brukers krav. Innholdet på en nettside blir analysert, formatert og søkt, mens dataene kopieres til regneark når de er fullstendig behandlet i samsvar med instruksjonene.

En nettside er bygget med tekstbaserte oppslagsspråk som HTML, Python og XHTML - hosted exchange server in portland. Den inneholder rikdom av informasjon og er designet for mennesker, ikke for webskraping bots. Imidlertid er forskjellige skrapverktøy i stand til å lese disse sidene som mennesker og få nyttig informasjon i CSV- eller JSON-formater.

Er Python det beste nettskrapende språket?

Python er i utgangspunktet et programmeringsspråk som tilbyr et "skall" for å skrape data i form av ren tekst. Det hjelper brukerne å hente informasjon fra forskjellige nettsider. Python er nyttig når de digitale markedsførerne eller programmererne bestemmer seg for å skrape data manuelt. Med dette språket kan vi enkelt legge inn kodelinjen og se hvordan dataene blir skrapt. Python er imidlertid ikke det beste nettskrapningsspråket.

Python har hundrevis av nyttige alternativer designet for å spare tid. For eksempel er det kjent blant akademiske og dataforskningseksperter. Python gjør det enkelt for oss å søke nyttige data og akademiske artikler på nettet. Men når det gjelder webskraping, er Python ikke like effektivt som C ++ og PHP. Python er best kjent for sin innebygde støtte og lagrer data i vanlige formater som JSON og CSV.

De beste programmeringsspråket for nettskraping:

Det er nå klart at Python ikke er det beste språket for nettskraping. I stedet foretrekker mange programmerere og datavitenskapere C ++, Node. js og PHP over Python.

Knutepunkt. js:

Det er godt å skrape og krype forskjellige steder. node. js er egnet for dynamiske nettsteder og støtter distribuert gjennomsøking på internett. Dette språket er nyttig for å skrape data både fra grunnleggende og avanserte nettsteder.

C ++:

C ++ gir god ytelse og er kostnadseffektiv. Dette språket er langt bedre enn Python og sikrer kvalitetsresultat. Det anbefales imidlertid ikke til bedrifter på grunn av sine kompliserte koder. PHP:

PHP er det beste språket for nettskraping. I motsetning til Python og C ++, skaper PHP ikke problemer mens du planlegger oppgaver og skrap innhold fra forskjellige nettsteder. Det er som en all-rounder og håndterer det meste av web-gjennomgang og datautvinningsprosjekter på internett. Import. Io og Kimono Labs er de to kraftige data skraping verktøyene basert på PHP. De har flotte funksjoner og kan skrape et stort antall nettsider om en time eller to. Dessverre gir Beautiful Soup and Scrapy (som er basert på Python) ingen støtte som PHP-baserte datautvinningsverktøy.

Nå er det klart at alle programmeringsspråk har sine egne fordeler og ulemper. PHP er imidlertid langt bedre enn Python og er det beste nettskrapingsspråket. Det gir bedre fasiliteter til brukerne og kan enkelt håndtere store prosjekter.

December 22, 2017