Back to Question Center
0

Semalt: Slik skraver du en webside ved hjelp av Google Chrome Extension

1 answers:

En skjermskraper er et skript som leser nettsteder og trekker ut nyttig informasjon fra nettet. Skjermskraping er den ultimate løsningen for å få ekte data fra nettsteder og websider til Microsoft Excel. Google Chrome Extension Scraper er et kraftig skjermbildeverktøy som fungerer på både Windows og Mac OS.

Hvorfor Google Chrome Extension Scraper?

Google Chrome-utvidelsesskraper er et kraftig skjermverktøy som går gratis på Chrome Nettmarked - superannuation mlc australia. Dette skrapeverktøyet er installert i Chrome-nettleseren som et plugin. Plugin gjør det mulig for bloggere og markedsførere å hente data fra nettsider ved å høyreklikke på et element. '' Scrape Lignende '' burde dukke opp på skjermen din hvis du høyreklikker på et element.

Introduksjon til XPaths

XPath er et programmeringsspråk som brukes til å finne viktig informasjon i XML strukturer. HTML-filen er et utmerket eksempel på en XML-struktur. XPath brukes ofte til å velge målrettede noder. I denne sammenheng vil XPaths bli brukt til å bestemme teksten som skal hentes ut på en nettside. XPaths vil også bidra til å identifisere partenavn og telefonnumre til de svenske parlamentsmedlemmene.

Bruke Google Chromes skraper til å få tilgang til adressen på 349 svenske parlamentsmedlemmer

Med Chrome's Scraper er det ikke bare enkelt å utvinne informasjon fra en nettside, men også fantastisk. Du vil nyte prosessen og teknikken selv.

Nettstedet viser alle svenske medlemmer og deres adresser. For å komme i gang, høyreklikk på hvilken som helst MP og velg "Skrape Lignende. "Du bør se på følgende skjerm på skjermen.

Hvis du høyreklikker på en MP og velger "Inspiser element", vil en alfabetisk liste bli opprettet under "" grid_6 alpha omega Søkeresultat container clist "klasse. To trinn vil bli brukt til å skrape denne nettsiden. Trinn 1 vil innebære valg av koder som består av MP-data med en XPath. Trinn to vil innebære å plukke bestemte deler av data som feste navn, navn og telefonnummer og organisere dataene i kolonner.

Trinn 1

Grav dypere inn i HTML-strukturen og hold elementene intakte. Pek merkene for å identifisere antall koder som svarer til elementer på strukturen din. Identifiser den siste taggen som består av målrettede data. Kjør en XPath-test på strukturen ved å klikke på "Skrape". "

En liste bestående av 349 rader vil bli vist på skjermen. 349 representerer totalt antall svenske parlamentsmedlemmer.

Trinn 2

Del de presenterte dataene i kolonner. Kontroller HTML-koden på nettsiden du har brukt. I dette tilfellet er stykkene som skal trekkes ut, for øyeblikket fremhevet i gult. Sett inn XPaths i feltet Kolonner som er opprettet, og klikk "Skrap" for å kjøre plugin.

Hvis du har grunnleggende kunnskaper om XPaths, vil forståelse programmering ikke være en hektisk oppgave for deg. De ovenfor uthevede trinnene gir deg veiledning om hvordan du skanner skrape webside. Hvis du jobber med å skrape flere nettsider, må du ha programmeringsevner.

December 22, 2017