Back to Question Center
0

Er søkeordforskningsverktøy for Amazon-selgere egentlig det som er nødvendig for min egen produktoppføring?

1 answers:

Faktisk, hver e-handel eller drop-shipping business plattform (som Amazon selv, samt eBay, Alibaba butikk, Walmart, etc. ) er faktisk mye som de opprinnelige søkemotorene av natur. Det betyr at en riktig innholdsoptimaliseringsstrategi er en uunnværlig del av enhver suksess i detaljhandelen der borte. På den måten er nettopp målrettet og grundig søkeordforskning akkurat det som trekker linjen mellom et virkelig oppnåelig online-prosjekt og den absolutte virksomhetssvikt - royal blue derby hats. Og det betyr at bruk av høykvalitets søkeordforskningsverktøy utviklet for Amazon-selgere blir en dire nødvendighet - nødvendig bare for å overleve under det virkelig kutte nivået av markedskonkurranse der borte - i stedet for noen form for luksus som du kanskje tror. Så nedenfor skal jeg vise deg et par ganske gode søkeordverktøy for Amazon-selgere.

Alle er brukervennlige og pålitelige onlinehjelpere som jeg har testet for min egen produktoppføring på den overfylte markedsplassen - følg fri minst for å prøve følgende: 1)

Google Nøkkelordplanlegger

Ikke så bra, denne gode gamle søkeordforskningen og annonsestyringstjenesten er en kraftig optimaliseringsverktøyskonfigurasjon som vanligvis brukes av løvenes andel av ekspertene SEO. Selvfølgelig er Google søkeordplanlegger ikke blant de spesifikt skreddersydde verktøyene for Amazon-selgere. Likevel, når det gjelder søkeordforskningen og forstå de viktigste produktsøketrender - er Keyword Planner-verktøyet akkurat det som kan gi deg et godt utgangspunkt for å starte med, i tråd med å vise deg et stort bilde av alle potensielt vinnende og lønnsomme søkeord. Ideelt sett bør de, hvis de optimaliseres på den riktige måten, bli dine hovedmålord for å drive økologisk søketrafikk til Amazon-produktoppføringene, og dermed bestemme de samlede inntektsgenererende forretningsmulighetene.

Selger Prime

Når det gjelder å identifisere de mest lønnsomme søkeordene og må-vinnende langhale produktsøkkombinasjoner, er Seller Prime sikkert funnet blant beste verktøy for Amazon selgere. Alt er ganske enkelt her. Og alt du trenger er bare å skrive inn noe produktnavn eller det individuelle Amazon ASIN-nummeret - og du er ferdig med å ha en liste over verdifulle søkeordforslag som er forberedt på deg nesten på kort tid.

AMZ Insight

Det er et annet godt alternativ for søkeordforskningen og oppføringen optimalisering på Amazon. AMZ Insight er hele settet av verktøy designet for Amazon-selgere, for å være mer presis. Derfor kan dette "toolkit" hjelpe deg, ikke bare med konkurransedyktig innsikt og langsiktige søkeordforslag, men ved å finne topp trending søk, evaluere deres gjennomsnittlige søkevolumer, måle antall relaterte produkter som allerede er indeksert for et bestemt søkeord, anslår det nåværende nivået av søkeordkonkurranse, CPC-annonser og enda mer.

December 22, 2017