Back to Question Center
0

Hva er de beste Amazon-salgsverktøyene som proffene bruker?

1 answers:

Alle velstående Amazon-selgere bruker utvalget av overbevisende forsknings- og analyseverktøy for å utvikle optimaliseringskampanjen og drive salg til en produktoppføring. Amazon bryr seg om fortjenesten og gir deg noen grunnleggende verktøy for å administrere dine produkter og ordre. Imidlertid kan disse Amazon-programmene ikke være nyttig for deg i de fleste tilfeller. Det er derfor det er rimelig å bruke tredjeparts Amazon-selgerverktøyene for å tiltrekke seg flere potensielle kunder og øke inntektene - linux vps budget.

Amazon selgerverktøy kan tilfredsstille alle dine forretningsbehov, og begynner med å undersøke trafikkgenererende søkeord og etterbehandling med å opprettholde Buy Box-priser. Så alt du trenger er å forstå alle dine muligheter og finne den riktige blandingen av verktøy for effektivt å administrere din Amazon-e-handel.

I denne artikkelen vil vi diskutere noen Amazon-selgerverktøy som er designet for å tiltrekke seg mer konvertert trafikk til Amazon-oppføringen og kjøre høyere Amazon-salg.

  • Verktøy for de som ønsker å få raske utbetalinger på Amazon

Ifølge Amazon Vendor Central og Sales Central, kan selgere få betalinger ikke ofte enn to ganger i måneden. Hvis du vil akselerere denne prosessen (uten tvil du vil ha det), må du implementere et av utbetalingsverktøyene. De tjener til å hjelpe Amazon-selgere bli betalt mye raskere enn to ganger i måneden. Ved hjelp av disse verktøyene kan du få pengene dine på daglig basis. Denne typen tjeneste er kjent som factoring. Raskere utbetalingsverktøy betaler Amazon-selgere daglig basert på deres salgstall. Disse verktøyene samler inn penger direkte fra Amazon per ordinær utbetalingsplan.

Gjennomføring av slike verktøy, vil du kunne vokse virksomheten raskere på grunn av umiddelbar tilgang til kontanter når som helst du trenger det. Det vil gi deg en mulighet til å føle seg uavhengig av Amazon og gjøre investeringer i forretningsutviklingen. Videre vil du kunne styre kontantstrømmen for å betale regninger på din tidsplan, ikke Amazonas.

Et kvalitetsutbetalingsverktøy som passer perfekt til dine forretningsbehov i Amazon er Betalbarhet. Dette verktøyet gir daglige utbetalinger til selgere av alle størrelser. Utgangsprisen per måned er 2% av Amazonas salg.

  • Verktøy for de som trenger å gjennomføre søkeord og produktforskning

Hvis du søker etter produktmuligheter på Amazon, verktøyene vil fungere best for deg. Ved hjelp av slike verktøy, vil du kunne trenge inn i Amazons søkedata for å finne ut hvilke søkeord kunder bruker for å finne produktene dine. Du vil kunne sjekke søkevolumet for hvert valgt søkeord eller nøkkelord. Du kan også bruke profitt kalkulatorer til å bestemme generelle kostnader og fortjeneste potensial for hvert søkeord på Amazon.

For å finne relevante søkeord og produkter som vil gi deg en betydelig inntekt på Amazon, må du gjennomføre en massiv forskningskampanje på bunnlinjen i Amazon-optimaliseringskampanjen. Søkeordene med høy volum vil hjelpe deg med å opprette salgskjøp Amazon SEO-produktoppføring og vinne flere salg på Amazon. Mest profesjonelle søkeordforskningsprogramvare kan gi deg konkurransedyktige analytiske data, noe som gir et utdannet glimt på deres rangeringer og profitt.

Det er mange Amazon søkeord og produkt forskning verktøy på nettet. Du må sjekke det beste av dem og finne det som passer best for din bedrift.

  • Omfang

Omfanget er et kvalitets Amazon-forskningsverktøy som tjener til å oppdage praktiske Amazon søkeord og produkter. Det bidrar til å oppdage salgsbetingelser og verdifulle varer med Google Chrome-utvidelsen. Omfanget viser de høyeste rangerte søkeordene for et produkt som hjelper deg med å skille seg ut i Amazon-søk. En annen fordel er at du kan se hva som driver din konkurrents salg.

Ved hjelp av Scope-forskningsverktøy, vil du kunne forstå din potensielle fortjeneste for de produktene du skal selge. Du kan få pris, gebyr og salgsestimater for noe produkt på Amazon. Alle disse dataene fra Scope vil hjelpe deg å begrense søket ditt. Du kan ekspert alle dine funn til en CSV-fil for videre analyse.

Startprisen pr måned er $ 32. 50. Sonar

Sonar er et gratis Amazon-søkeordforskningsverktøy som er basert på alle forskere på de virkelige dataene fra faktiske kundesøkeforespørsler. Sonar bruker en kompleks algoritme til å oppdage hva dine potensielle kunder søker etter på Amazon og samler alle disse dataene i databasen. Sammenlignet med andre søkeordverktøy gir Sonar selgere flere muligheter som ASIN-omvendt oppslag, utvidet søk for å finne synonyme søkeord, Amazon søkevolum per hvert søkeord og mange andre verdifulle funksjoner.

Det er verdt å nevne at Sonar bare inneholder de søkeordene som ASIN er rangert på den første siden av søkeresultatene.

Det er gratis Chrome-nettleser-app. Verktøy for de som trenger lagerstyringstjenester

Det finnes Amazon selgerverktøy som tillater kjøpmenn å administrere Amazon-produktoppføringer og lager utenfor selgeren. Sentral dashbord. Disse selgerverktøyene kobler Amazon-produktdata til en ekstern database. Implementering av disse verktøyene på Internett-selgere kan legge til og endre produkter, forbedre notering, spore lagerbeholdning, justere priser, og til og med bruke flere funksjoner. Noen Amazon-noteringsverktøy kan synkronisere varelagerdataene dine til andre salgskanaler. Det gir deg mulighet til å selge alle produktene dine på flere markedsplasser. Videre kan du administrere bestillinger og frakt for alle salgskanaler.

Flere av disse lagerstyringsverktøyene gir svært tilgjengelig prispolitikk. Så de kan støtte kundes behov for flere kanaler.

Disse salgsverktøyene inkluderer SellerEngine Plus ($ 49. 95) - Gi full administrasjonsverktøy, JoeLister ($ 29) - tjene for både Amazon og eBay selgere; Vendio ($ 99) - perfekt for Amazon selgere og andre handelsplattformer; SellBrite ($ 183) - dress for leverandører og høyvolum forhandlere på Amazon og andre populære markedsplasser.

December 22, 2017