Back to Question Center
0

Ønsker du å skrape webdata? Semalt presenterer Free Web Data Extraction Software

1 answers:

Å få informasjon fra et nettsted er en komplisert teknikk ansatt av ulike selskaper. Organisasjoner som ønsker å samle datamengder på bestemte fag, kan få fordel av følgende programmer:

1. Skraper

Skraper er en Chrome-utvidelse som har et omfattende utvalg av funksjoner. Det er ikke bare en dataskraper, men en søkeordforsker. Det er ikke et altfor sofistikert verktøy som kan eksportere dataene dine til Google Regneark - vapor protank. Dine data vil bli kopiert og lagret i regnearkene, takket være OAuth for å gjøre det mulig. Skraper er flott for både programmerere og ikke-programmerere.

2. Web Harvest

Web Harvest leveres med forskjellige konfigurasjonsalternativer, og er et flott open source data-ekstraksjonsprogram. Den er skrevet i Java og samler data fra både grunnleggende og avanserte nettsteder. Web Harvest retter seg hovedsakelig på XML- eller HTML-baserte nettsider.

3. Skrapete

Scrapy er enda et fantastisk dataskjæringsverktøy . Det er et fullverdig krypende rammeverk med dusinvis av funksjoner og alternativer. Scrappy opererer raskt og gir deg de ønskede formater av data. Den kan bare brukes når du har installert Python på enheten. I tillegg må du ha en grunnleggende forståelse av dette programmeringsspråket.

4. FMiner

FMiner er et av de beste og mest nyttige datautvinningsverktøyene. Sammenlignet med andre lignende programmer, er FMiner mer pålitelig og har bedre funksjoner. Den trekker ut data selv fra de mest kompliserte nettsteder og støtter JavaScript og AJAX-formater. Det får deg også data i MySQL og Oracle-format, avhengig av dine krav.

5. Outwit

OutWit er et av de kuleste og mest nyttige datautvinningsprogrammene. Det er Firefox-utvidelsen med masse datautvinningsegenskaper. Outwit forenkler ditt websøk og hjelper deg å bla gjennom ulike websider automatisk.

6. Data verktøylinje

Data verktøylinjen kan automatisere data skrapning prosessen for enkelhets skyld. Hvis du ønsker å samle inn data fra forskjellige websider og trenger informasjon, må du prøve Data-verktøylinjen.

8. iMacros

Den beste funksjonen til iMacros er at den kan automatisere repeterende oppgaver. Enten du vil bruke den i Firefox eller Google Chrome, støtter iMacros alle nettleserne og hjelper deg med å navigere gjennom et stort antall nettsider. I tillegg hjelper det å konvertere webtabeller og lister til brukbar informasjon.

9. Google Web Scraper

Dette er et nettleserbasert datautvinningsprogram som fungerer som Outwit and Import. io. Google webscraper er laget for å trekke ut data fra både tekst- og PDF-filer. Du må markere dataene du trenger, og dette verktøyet gir deg ønskede kopier om en time. Du kan lagre dataene dine til Google Disk.

10. Extracty

Extracty er et relativt nytt, men utrolig skrapeprogram som drives av maskinlæringsteknologi. Du kan opprette APIer med dette programmet og gjennomgå et helt nettsted innen sekunder.

December 22, 2017