Back to Question Center
0

Kan jeg øke Amazon-salgsavstanden min med optimering av søkeordoptimalisering?

1 answers:

Det korte svaret er ja, det er mulig å øke Amazon salgsavstand med backend søkeordoptimalisering. Selvfølgelig, når den håndteres på riktig måte. Derfor skal jeg dele noen teknologisk kunnskap som er nødvendig for å målbart øke Amazon salgs salgsreklame - direkte ved å bruke hovedmålene i en spesifikk skreddersydd del på Amazon-produktsiden, kalt "søkeord. "På den måten kan du få et enda større stykke kaken, i forhold til de som er skåret av dine dumme motstandere, og forsømmer denne virkelig gullmine-muligheten til å øke Amazon salgspotensialpotensial - nesten på kort tid, og uten for arbeidskraft- intensive verk. Så, nedenfor skal jeg vise deg hvordan du strukturerer og optimaliserer Amazon-oppføringen ved hjelp av søkeordnavnet - кресло шар купить.

Tips for Backend Søkeord Optimering

Visste du at det er et spesifikt sett av regler som er lagt ut av Amazon - nettopp for produktoppføringsbackend-seksjonen? Ha alt på plass ved følgende, og det ville være en annen ganske god grunn til at A9 øker Amazonas salgsranger.

 • Du bør kun bruke mellomrom for å skille hvert søkeord i baksiden av avsnittet fra neste. Jeg mener at noen andre symboler som komma eller semikolon ikke er tillatt der borte.
 • Hvert søkeord eller lang hale søkefras skal formateres i en klar, logisk rekkefølge slik at de vises på en fullstendig måte. For eksempel, mens et klart uttrykk som "big red carpet" er bra, vil noe som "rødt stort teppe" aldri være bra for produktoppføringen din.
 • Du er fri til å bruke de riktige forkortelsene (for eksempel navn på bøker, filmer osv. ), samt andre generelt aksepterte alternativer.

Hva bør unngås

 • Det kan virke som en ikke-brainer, men sørg for at du ikke har noen irrelevante, unøyaktige eller åpenbart misvisende opplysninger som er inkludert i din backend notering delen av "søkeord betingelser. "Jeg mener at du aldri bør legge inn produktoppføringen i den unøyaktige produktkategorien, bruk upassende ordlyd (ut av kontekst), feil kjønn og så videre.

 • Ved å bruke UPC, er ASIN-produkter, produktnavn eller andre gjenstandsidentifikatorer sterkt uønskede for å bli sett på dine nøkkelord.
 • Å skape altfor langt innhold vil gjøre deg mer skade, i stedet for å øke Amazonas salgsranger.
 • Ved hjelp av subjektive ord som "fantastisk kvalitet" eller noen andre åpenlyngede ord og uttrykk som "best deal", anbefales ikke "lav pris" også.
 • Det samme handler om tidsavhengige utsagn, for eksempel "på salg", "nytt produkt tilgjengelig", "begrenset lager" osv.
 • Eventuelle støtende meldinger eller ordlyd av absolutt fornærmende karakter er sterkt forbudt.
 • Formålaktig bruk av feilstavede produktnavn er også bare en veldig dårlig ide (selv om disse feilstavede ordene eller uttrykkene er svært konkurransedyktige søkeord).
 • Inkludert stavevariasjoner, som for eksempel singular / flertallsformer eller forskjellige måter å kapitalisere, blir aldri regnet for din fordel.
December 22, 2017