Back to Question Center
0

Semalt: Skrapende dynamiske nettsteder med Web Scraper Chrome Extension

1 answers:
Web Scraper er et Google Chrome-nettleser-plugin som er bygd for å trekke ut data fra nettsteder og websider.

Web Scraper. Ved hjelp av kromutvidelse webscraper kan du opprette et nettstedskart over hvordan en nettside eller et nettsted skal hentes. Med sitemap, navigerer nettskraper en nettside og skraper alle relevante data som beskrevet.

Fordeler med Chrome-plugin for webskraper

Data oppnådd ved hjelp av kromforlengelsesnettskraper blir eksportert som CSV-fil (Comma-separated values). Nettskraper er et plugg og klikk-skraper-plugin som kan brukes av alle - wireless traffic shaping ubiquiti rocket. Dermed kan du spare både penger og tid og samtidig hente verdifull informasjon over nettet.

Internett er fullt av nyttige og verdifulle data. Det er imidlertid ikke alltid lett å få dataene i brukbare og lesbare formater. Dette er grunnen til at du trenger kromutvidelsesnettskraper. Offentlige poster, kataloger, konkurransedyktige beholdninger og brukeranmeldelser kan bli omgjort til verdifulle data. Med Web Scraper kan alle disse dataene skrapes og lagres komfortabelt.

  • Uncaught error: Syntaksfeil
  • Klikk på manglende effekt på en knapp
  • Plugin
  • hengende etter å ha møtt et ødelagt bilde
  • Problem med å skrape en side
  • Ufullstendig URL for en popup-kobling

Nettskraper: Problemløseren

skraper er av høy kvalitet og brukervennlig skrapingsprogramvare. For å trekke ut data fra nettsider og nettsteder må du velge målteksten mens webskraper gjør resten av arbeidet. Siden nettskraperen er automatisert i skyen, trenger du ikke å bekymre deg for skrapingsfeil eller andre problemer.

Med nettskraper blir resultatene du trenger raskt drevet inn i en CSV-fil. Hvis du foretrekker å lagre dataene i Couch DB eller Chromes lokale lagring. Du trenger ikke å panikk fordi du ikke er programmerer. Hvis du kan bruke Google Chrome-nettleseren, kan du bruke Chrome-utvidelsesnettskraper.

Hvis din neste løsning var å ansette en hær av praktikanter for å skrape dataene for deg hele dagen, har en kostnadseffektiv løsning nettopp slått på døren din. Med nettskraper trenger du ikke programmører å utvikle en backup løsning for dine data. All data utvinning prosessen vil bli gjort for deg. Last ned og installer webskraper gratis på Google Chrome nettbutikk.

Webskraper-pluginfunksjoner

Webskraper har innebygde elementer som bidrar til prosessen med skrapingsprosjektene dine. Her er nøkkelfunksjonene du bør vite om:

  • Kompatibel med Chrome-nettleser

Web Scraper er et Chrome-plugin som trekker ut data i henhold til et sitemap. Med denne utvidelsen kan du kjøre enkle eller flere karakterer eller skrape store sett med data gjennom en angitt tidsplan.

  • Eksporterer utvunnet data som CSV

Denne kromens plugin eksporterer data som kommaseparerte verdier. Du kan imidlertid også lagre de ekstraherte dataene som i CouchDB eller Chromes lokale lagring.

  • Skrapdata fra dynamiske sider og sider

Weben er fullpakket med verdifulle data. Skraping av dynamiske nettsteder og sider som lastes inn med AJAX og JavaScript er imidlertid ikke grei. Med kromforlengelse web scraper, bør utvinning data fra dynamiske websider ikke problemer med deg.

Ved hjelp av Web Scraper-plugin kan du bygge opp et nettstedkart som identifiserer målteksten på en nettside. Ta din skrapeopplevelse til et annet nivå ved å installere Web Scraper på Google Chrome-nettleseren din!

December 22, 2017