Back to Question Center
0

Hva er den beste måten å optimalisere Amazon-lister for nybegynnere?

1 answers:

Amazon er verdens største søkemotor, i det minste den som arbeider med salg på Internett for eventuelle produkter du muligens kan forestille deg. Og i deg er en nybegynner selger der borte, bør du vite de viktigste reglene i spillet, slik at overlevelse på den virkelig overfylte markedsplassen blir mye lettere for deg. Og den beste måten å lage et solid grunnlag for kommersielle fremskritt er å optimalisere Amazon-oppføringene for de viktigste målordene, slik at produkttilbudene dine vises fremtredende i produktet SERPs - леопардовый диван. Derfor skal jeg gi deg noen korte tips og triks for å optimalisere Amazon-lister som et proff, selv om du fortsatt ser ut som en nybegynner selger som tar sine første skritt til den ultimate forhandleres suksess der borte.

Slik optimaliserer du Amazon-lister Som en Pro

Før noe annet, la oss innse det. Amazon søkoptimalisering begynner alltid med å skape en perfekt skreddersydd detaljside for noe produkt du har fått på salg. Mens du lager disse elementene på produktdetaljsiden, er det veldig viktig å være nøyaktig, men helt grundig å skrive en virkelig overbevisende produktside som vil lede hver potensiell kunde til å gjøre det endelige kjøpet spesielt med deg, og ingen andre steder. Derfor anbefaler jeg å utforme hovedelementene i produktdetaljsiden din for å optimalisere Amazon-oppføringene, slik:

  • Produkttittel - skal alltid være unikt og konsistent. Gjør det så nøyaktig og tiltalende til Amazons generelle stil for produkttitler som mulig. Gjør det, husk - produkttittelen din er det beste stedet å sette opp hovedmålene dine og søkeordene i lang hale i avtagende rekkefølge av betydning. Vær imidlertid oppmerksom på at du sterkt anbefales å unngå duplikative søkeord som brukes både i produkttittelen din, og gjennom resten av andre produktsideseksjoner du har.
  • Bullet Points - Denne delen av produktdetaljsiden er vanligvis bygget med fem formidlingspunktserklæringer. Gjør dem dekke bare den viktigste informasjonen slik at de vil beskrive de primære egenskapene / fordelene med varen din i salg. Faktisk er den "ideelle" listen over kuler ment å reintegrere den viktigste informasjonen som allerede er annonsert i produkttittelen din. Produktbeskrivelse - Faktisk er det en mer utstrakt del av listen over kuler
  • .

    . På den måten beskrives produktbeskrivelsen for å fremheve hovedegenskapene til varen i salg, støttet av de generelle elementene i daglig bruk / vedlikehold. Vurdere å inkludere følgende funksjoner: produktdimensjoner, alder / ferdighetsnivå, hensiktsmessighet, innhold og betingelser for produktet, opprinnelsesstaten og så videre. Vær imidlertid oppmerksom på at du aldri bør inkludere her informasjonen om produsent og prising, eller data for åpen reklameformål.

  • Produktbilder - står for settet av visuelle bilder som gir ytterligere produktbeskrivelse og sin generelle oversikt som viser hver side av hovedfunksjonene og bruksmåten. Denne delen anbefales å inkludere seks eller syv overbevisende produktbilder, som bør være helt overbevisende for alle potensielle kunder som vurderer å kjøpe med deg.

December 22, 2017