Back to Question Center
0

Hvordan forbedre Amazon salg for meg som en nybegynner selger der borte?

1 answers:

Amazon er en ekte "behemoth" av det moderne nettbutikk. Det pleide å være ganske overraskende, med det som først ble utformet og lansert som en online bokhandel (over 20 år siden), er nå sett som noe enda større. Kan du forestille deg over 110 millioner live shopper besøk beregnet for den virkelig overfylte markedsplassen? Derfor vil alle moderne forhandlere vite hvordan de kan forbedre deres nåværende Amazon-salg for enda mer.

Hva skal de være oppmerksomme på? Hvordan forbedre Amazon salg med mer trafikk drevet til sine butikker? Hvilke produktkategorier er nå de mest lønnsomme? Og så videre - люлька шезлонг + с вибратором. Som for deg, å være en nybegynner selger på det virkelig cutthroat-nivå markedet konkurranse hersker der borte, spørsmålet hvordan å forbedre Amazon salg er ut av spørsmålet. Hvorfor? Fordi uten nok kunnskap og prøvde og beprøvde praktiske ferdigheter, er det nesten umulig å overleve i den virkelig overfylte markedsplassen. Derfor skal jeg vise deg hvordan du kan forbedre Amazonas salg - og kjøre produktoppføringen til toppen av produktsøk, selv om du fremdeles føler deg som en nybegynner som selger det for første gang noensinne.

Hvordan forbedre Amazon salg - Det aller grunnleggende for nybegynnere

Med tanke på at Amazon hovedsakelig er fokusert på å gi en god shoppingopplevelse, ikke rart at det er et sett av tvingende regler for hver selger å overholde. Alt er enkelt - hvis du ikke følger dem, kan du lett bli utestengt fra å drive din detaljhandel over det (i verste fall kan du også få et permanent forbud). Så, hvis du ikke vil lese hele Amazon-selgerpolitikken, så er det som bør betales din mest nøyaktige oppmerksomhet. Ikke for å forbedre salget din på Amazon, men i det minste for å overleve der og begynne å flytte veien til din kommersielle suksess som den ledende selgeren i produktkategorien din.

Hovedsett av Amazon-regler

  • Du bør alltid møte forsendelsesvilkårene, spesielt tidsfrist for leveringstider.
  • Opprettholde gode produktvurderinger og positive kundeanmeldelser - er trolig den eneste måten å sette deg selv som en vellykket forhandler på Amazon for å endelig bli en ekte stor-time selger verdt å kjøpe med.
  • Hold opp en sanntidssamtale med kundene dine. Raskt svar på eventuelle negative tilbakemeldinger, samt å svare på noen kunders spørsmål om tjenesten din ikke mer enn innen 24 timer - er ikke noe slags luksus. Det er en allment akseptert praksis for kundesupport som følges av alle aktive online-forretningsmenn som selger der borte.
  • Generell sporingsinformasjon bør alltid leveres sammen med hver kunde som kjøper med deg på Amazon.
  • Hvert produkt du har til salgs, bør støttes med et sett av overbevisende bilder som viser hver side av hverdagen og vanlige vedlikeholdsformer. Vær imidlertid oppmerksom på at minst ett produktbilde må ha en hvit bakgrunn.
December 22, 2017