Back to Question Center
0

Hvordan spionere på konkurrentene mine og se deres Amazon selger rangeringen for søkeord?

1 answers:

La oss komme til punktet uten forsinkelse. Gjenkjenne viktigheten av å holde deg oppdatert alltid på de nyeste søketrender og toppvinnende søkeordkombinasjoner som allerede er brukt av hver stor online-forhandler med topp Amazon-selgerrangering - her er tre brukervennlige søkeordverktøy for å kjøre en jevn, konkurransedyktig forskning. Til syvende og sist, å bruke de beste funnene og høypresterende søkeordkombinasjonene til de mest suksessfulle rivalerne dine på Amazon. Så, her er de - curso fotografia digital online.

  • Googles søkeordplanlegger - bør være ditt første brede søkeordanalyseværktøy som øyeblikkelig gir deg et stort bilde av alle relevante søkeord og Resten av lignende søkeordkombinasjoner, som er beregnet på søkevolumene til verdens ledende søkemotor. Saken er at dette standardverktøyet kan være ganske bra for deg - selv om du må spore Amazon selgerrangering for bestemte søkeord. Selvfølgelig er Googles søkeordplanlegger ikke like grei som løvenes andel av konkurransedyktige forskningsverktøy og elektroniske rammer spesielt utviklet for å spore Amazon selgerrangering for de viktigste målordene. Likevel bruker jeg fortsatt dette standardverktøyet, i tillegg til regelmessig. Og det kan også bli et fint utgangspunkt for konkurransedyktig søkeordforskning på Amazon. Vær imidlertid oppmerksom på at bruk av dette gratis verktøyet som er tilgjengelig for alle av oss, er knapt nok til at du blir en vellykket selger på Amazon. Jeg mener at du må velge minst ett ekstra sporingsverktøy over denne standard-en, så vurder følgende alternativer for å overvåke konkurrentens Amazon-selgerrangering for søkeord som et ekte pro.

  • SpyFu - det er et førsteklasses søkeordanalyseværktøy som er spesielt utviklet for å spionere på konkurrentene dine og dra nytte av deres beste funn, ikke bare med relevant søkeordforskning, men med ethvert annet aspekt av SEO kan du muligens forestille deg (jeg. e. , tilbakekoblingsprofil, generell optimaliseringsstrategi, samt eventuelle andre ytelsesstatistikker som skal brukes til din egen fordel). Og du kan enkelt heve din Amazon-selgerrangeringen for dine hovedmålord - bare å trekke alle nødvendige forslag i lang hale og så verdifull konkurranseinnsikt direkte fra nærmeste motstandere i din nisje i markedet eller innenfor samme produktkategori på Amazon. Sannsynligvis den eneste dårlige tingen om SpyFu er at den fulle versjonen er tilgjengelig for noe rundt 30 dollar hver måned. Likevel var den grunnleggende gratisversjonen ganske bra for meg, jeg skulle innrømme.
  • SECockpit - er et annet flott søkeordanalyseværktøy som kan hjelpe deg med å spore Amazon selgerrangering for søkeord og lange hale søkefraser brukt av de levende brukerne, ikke bare på e-handelsplattformer, men andre steder på internett i Google-indeksen. Blant de kuleste funksjonene, likte jeg en veldig høy fart på konkurransedyktig søkeordforskning. Alt kjørte rolig og på en virkelig intuitiv måte. Med SECockpit kan hver nybegynner selger på Amazon raskt forstå hva som fungerer bra og hva som bør endres eller sannsynligvis revideres - i henhold til de beste søkeordene som allerede er brukt av de ledende forhandlerne i produktkategorien din på Amazon, og sannsynligvis på noen annen populær e-handelsplattform som eBay, Walmart, etc.
December 22, 2017