Back to Question Center
0

Hvordan øke Amazon salg og bli en bestselger?

1 answers:

I våre dager er Amazon verdens største internetforhandler hvor du kan finne produkter for enhver smak. Denne plattformen gir gode muligheter for både leverandører og tredjeparts selgere. Hvis du har en smart tilnærming til forretningsutviklingen, vil Amazon rose deg med høy inntekt og topplassering.

Populariteten til Amazon-plattformen fortsetter å stige hver dag, og tiltrekker seg flere og flere lojale kunder - kilo e juice vg pg. Ifølge statistiske data blir minst $ 88 000 brukt hvert minutt globalt på denne plattformen. Shoppere tegner Amazon som en plattform hvor de kan finne alt, enda mer enn på Google. Google er fortsatt den verdifulle kilden, men for informasjon, ikke produktforskere.

Med alt som er sagt, tror jeg det vil være en god ide å dele med deg noen tips om hvordan du øker Amazon-salget og forbedrer rangeringsposisjonen din. Så, la oss ta en nærmere titt på disse praktiske tipsene og triksene.

Måter å øke Amazon-salget

Generer positive anmeldelser på Amazon

Kraften til kundeanmeldelser på Amazon kan ikke undervurderes. De har en primær innvirkning på oppføringslisten din på siden for Amazon-søkeresultatene, og kan enten forbedre eller ødelegge optimaliseringsarbeidet. Ifølge de siste bransjens tall, sier 88% av forbrukerne at de stoler på elektroniske anmeldelser så mye som personlige anbefalinger og utgjør deres kjøpsbeslutning basert på antall og kvalitet av de siste vurderingene og stjerneklassifiseringer.

Det er derfor du trenger å gjøre alt ditt beste for å generere kvalitets- og organiske vurderinger på produktene dine. Anmeldelser med videoinnholdet eller bildene kan gjøre underverk. Så oppfordre dine vanlige kunder til å forlate lange og beskrivende vurderinger for å hjelpe andre kunder å ta en riktig beslutning. Hvis du kjenner folk lokalt som har hatt glede av produktet, kan du gå til dem og spørre om å utsette vurderinger.

Du må imidlertid være oppmerksom på at Amazon kjemper aktivt mot ikke-organisk eller med andre ord incentiverte anmeldelser. Det er derfor du må sørge for at alle produktanmeldelser blir skapt like og ser naturlig ut.

For å administrere alle produktanmeldelser og være alltid oppmerksom på negative tilbakemeldinger, kan du bruke spesiell forskningsprogramvare til dette formålet. For eksempel vil Feedback Five-verktøyet bidra til å øke volumet av tilbakemelding som er sendt inn og reagere umiddelbart på negative svar.

Arbeide med optimalisering og forbedring av oppføringen

Amazon-rangeringssystemet tar ikke bare hensyn til produktanmeldelser, selgervurdering og pris, men også måten produktlister er organisert på.Som i Google, må du strategisk inkludere målrettede søkeord i tittel, punktposter og beskrivelse. Amazon gir selgere muligheten til å utgjøre et produkts tittel med relevante søkeord og beskrivende ord. Dette aspektet av Amazon-listeoptimalisering er forskjellig fra Google, der du må ha en kort og presis tittel med bare ett målrettet søkeord i det. Imidlertid ønsker Amazon å forenkle en prosess med å søke etter både bots og brukere, og gir dem et klart produkts beskrivelse samtidig. Amazon foreslår å inkludere følgende produktegenskaper i tittelen: merke, beskrivelse, produktlinje, materiale, farge, størrelse og antall. Det er imidlertid ikke nødvendig å inkludere pris- og reklameslogoer i tittelen din for å gjøre kundene konsentrere seg om den primære informasjonen.

For å finne de mest relevante og målrettede søkeordene for oppføringen din, anbefaler jeg deg å bruke Amazon Keyword Tool, som implementerer Amazons autofullføringstjeneste for å finne populære lange hale søkeord. Videre kan du bruke dette verktøyet til å evaluere søkevolumet for hvert valgt søkeord.

Måter å vinne Kjøp boksen på Amazon

Amazon er svært konkurransedyktig søkeplattform hvor du skal bli bestselger eller vinne en Kjøp boks; du må ha en god salgs historie og en konkurransedyktig prispolitikk. Amazon gir ikke et sett med strenge regler for hvordan man kan vinne Kjøp-boksen, men det er mange faktorer som er kjent for å påvirke evnen til å vinne den.

For det første må du gjøre det for å øke din boksberettigelse. For å gjøre det, bør du ha en profesjonell selgerkonto og handle dine ting i minst tre måneder. En annen måte hvordan du kan forbedre det, er å bruke Amazon-oppfyllelsestjenester.

Videre, for å vinne Amazon Buy Box, bør du ha et høyytelsesnivå. Det høye ytelsesnivået kan påvirkes av faktorer som en historie med vellykket salg, god kundeservice, gode kundeverdier, og kvaliteten på leveringstjenestene.

Spesiell oppmerksomhet bør gis til din landte pris (den virkelige produktprisen med en leveringsavgift). For å være konkurransedyktig i din nisje, bør du utføre markedsnyeanalyse eller bruke spesielle reprisjonsverktøy som FeedVisitor eller Teikametricks. Disse verktøyene hjelper deg automatisk å overvåke prisene på de relaterte produktene innenfor din nisje i markedet. Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne gjøre alle nødvendige endringer i prispolitikken din når du ser at noen gir lavere pris enn du har.

Betal per klikk-annonsering på Amazon

Hvis du vil maksimere fortjenesten på Amazon, prøv Amazon-sponset produktprogram. Det vil hjelpe deg å vise dine ting under søkeresultatene, i høyre kolonne eller på detaljsidene. Amazon PPC er en god måte for nettbutikkene å kjøpe en posisjon øverst i Amazonas søkeresultater. I følge dette programmet bør en kjøpmann betale hver gang en kunde klikker på sin annonse i søkeresultatene. Jo mer konkurransedyktige nisje du selger i, jo høyere pris på klikk må du betale.

Markedsføringstjenester på Amazon-plattformen

Slike kommunikasjonsmetoder med kundene som direkte samtaler og e-postmarkedsføring er forbudt på Amazon. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan bruke andre salgsfremmende teknikker for å tiltrekke seg kunder til Amazon-butikken din. Du kan bruke blogginnlegg og sosiale medier markedsføring for å oppnå dette. Videre kan du lage bloggen din relatert til virksomheten din. Platformene som Quora, Hubpages og Go Articles er også et flott sted å skrive innholdsbiter rundt emnet ditt, hvor du kan legge igjen en link på Amazon-butikken din.

December 22, 2017