Back to Question Center
0

Hvilke faktorer er Amazon-produktrangeringsalgoritmen som hovedsakelig satser på?

1 answers:


I likhet med Google har Amazon-produktrangeringsalgoritmen mange egne nyanser. For ikke å nevne mysteriet som omgir en del av sine noen ganger forskydelige rangeringsfaktorer. Men i dag skal jeg eliminere all relatert misforståelse, slik at du vil vite nøyaktig hva som skal gjøres for å rangere godt i Amazons produkt SERPs.

Amazon Product Ranking Factors

Det er allerede kjent at de store søkemotorene som Google bruker eksterne faktorer for å fastslå søkrangeringsposisjonen for hver side indeksert på internett - laptop computer rental computer rental leasing. Blant de andre er Googles søkerangeringsalgoritme hovedsakelig fokusert på nettstedets tilbakekoblingsprofil, sosial media-tilstedeværelse, nettsted / domene myndighet osv.Samtidig bruker Amazon-produktrangeringsalgoritmen kun interne faktorer uten hensyn til SEO-elementer som ikke er tatt i bruk. Det er derfor Amazon ser på de rene interne faktorene, for eksempel salg, produkttitler, riktig bruk av søkeord og langhalsøkkombinasjoner (oftest i backend-feltet), produkttilgjengelighet, kundetilfredshet, konkurransedyktig prising, kundeanmeldelser , etc. Men hvordan å forstå på hvilken måte Amazon faktisk rangerer produkter for å få dem til å bli oppført på første side tross alt? Det er en allment akseptert konverteringsbasert tilnærming til Amazon-produktrangeringen, og under skal jeg raskt gå gjennom et kort sett av hovedelementene.

Konverteringsbasert tilnærming

I motsetning til Google som har over 200 rangeringsfaktorer, er Amazon-produktrangeringsalgoritmen ikke så sofistikert. Faktisk er alt ganske enkelt - jo flere folk gjør et klikk for å kjøpe med deg, desto høyere blir produktlisten din rangert på Amazon. Saken er at Amazon bare ønsker å gjøre mer salg. Så når produktet konverterer seg godt, vil det naturligvis rangere på samme måte. Det er det!

Salg

Nok en gang, vurderer at Amazon i siste instans søker etter mer salg, jo mer vellykkede salgstilbud du leverer, desto høyere vil din potensielle rangeringsfremgang bli. Det betyr at de produktene som er solgt, er konsekvent rangert på toppen av SERPene der borte. Og de trenger ikke engang å være godt optimalisert eller vurdert samtidig. Vær imidlertid oppmerksom på at Amazon-produktrangeringsalgoritmen vurderer ikke bare dine siste salgsresultater, men den generelle salgshistorikken du har siden din første vellykkede salgsavtale der borte.

Sponsede produkter

La oss innse det - rangere høyere, spesielt de produktene som har mer salg, gir mening (i hvert fall fra synspunktet til denne online markedsplassen). Og det handler om praktisk talt enhver bedrift vi muligens kan forestille oss, ikke sant? Selv om det har en viss ulempe for Amazon-selgere. Jeg mener at denne situasjonen er veldig mye som de med nettstedene som har mer trafikk. Enkelt sagt, jo raskere produktet ditt selges gjennom den siste tidsrammen (salgsaktivitet), desto bedre og raskere rangering vil du ha. Som et resultat kan det bli veldig utfordrende å lansere en ny produktlinje eller overleve på Amazon som en nybegynner selger. Derfor begynner noen ganger å begynne med Amazonas sponsede produkter eller PPC-annonser den eneste måten å bryte dette være "rangeringsgap" og ha en fordelaktig kickstart med en raskt forbedret salgshastighet.

December 22, 2017