Back to Question Center
0

Semalt presenterer et effektivt webutvinningsverktøy

1 answers:
Personer er allerede klar over betydningen av nettskraping , så det er et stort behov for det. I budet om kontanter på forespørsel er det utviklet en rekke nettskrapingsprogrammer. Noen av dem har en motløsende ulempe eller den andre - lampada candy.

Noen selskaper har faktisk måttet prøve flere applikasjoner før de snublet på den som passer for deres virksomhet. Her er en anbefaling for deg. Prøv Website Extractor 9. 62, en brukervennlig nettstedskraping programvare.

Med Website Extractor 9. 62, det er ganske enkelt å laste ned et helt nettsted og lagre alt innhold på en lokal harddisk. De nedlastede nettstedene kan brukes og gjenbrukes siden de allerede er lagret med deres. Andre attraktive funksjoner i programmet har blitt diskutert nedenfor.

Mulighet for å skrape opptil 100 hundre sider samtidig

En ting som står ut av dette verktøyet, er effektiviteten. Det kan laste ned opptil hundre websider, bilder, grafikk og andre typer dataelementer i ett enkelt løp. Den har også muligheten til å laste ned filer fra flere nettsteder samtidig. Du trenger bare å liste opp alle måladressene dine.

Filtreringsanlegg

Noen ganger kan det hende du trenger bare visst innhold fra målwebsidene. Dette verktøyet vil hjelpe deg, siden det bare kan filtrere ut det nødvendige innholdet fra nettsider. Med andre ord, Web Extractor 9. 62 tilbyr også et høyt nivå av nøyaktighet.

30-dagers prøveperiode

Det er selvfølgelig lov til å prøve det ut i noen dager for deg å bestemme om du skal kjøpe det eller ikke. Det er derfor det kommer med en 30-dagers prøveperiode. Det vil slutte å svare etter den 30. dagen med mindre du kjøper den.

Kompatibilitet

Den fungerer med flere versjoner av Windows-operativsystemet. Den støtter Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT og Windows 98.

Liten størrelse Dens størrelse er bare 662. 62KB. Det er ikke engang opptil 1 MB. Så det tar bare en ubetydelig mengde lagringsplass på harddisken din. Dette er veldig viktig siden folk nå bruker deres lagringsanlegg judiciously. De foretrekker mindre applikasjoner. Dette er en annen grunn til overlegenhet av dette programmet. Teknisk støtte på nettet Mens du bruker det, kan du komme inn i noen utfordringer. Dette er grunnen til at programmet kommer med 24/7 teknisk support på nettet. Du kan alltid søke hjelp fra teknisk support team når som helst og hvilken som helst dag.

  • Det kan skrape over 100 dataelementer samtidig
  • Det kan skrape flere nettsteder i en enkelt løp
  • Den er lett å bruke
  • Den er liten i størrelse (662. 62)
  • Den støtter Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003 og Windows Vista
  • dra nytte av prøveperioden for å få en følelse av det? Det er helt gratis, og du er ikke forpliktet på noen måte å kjøpe den etter prøveperioden. Med andre ord har du ingenting å tape for å prøve det ut.

December 22, 2017