Back to Question Center
0

Hva er de beste søkeordverktøyene for Amazon?

1 answers:

For å gjøre produktene dine synlige på Amazon-søk, må du optimalisere oppføringen. En av de viktigste optimaliseringselementene er søkeordforskning. Du må forstå grunnleggende om denne prosessen for å forbedre produktrangeringen din.

Søkeordforskning identifiserer de faktiske søkene og søkeordene dine potensielle kunder bruker til å finne produktene dine. Denne prosessen er nødvendig for Amazon-selgere, da det hjelper dem med å finne de relaterte søkeordene innen sin bransje eller markedsnisje. Disse relaterte søkeordene gir dem mulighet til å forbedre rangeringen av sine produkter og øke de samlede forretningsinntektene - cpanel linux download.

Noen profesjonelle elektroniske forskningsverktøy tilbyr søkeforslag som kan brukes til å utvide søkeordforskningen ytterligere. Det er vanskelig å skille mellom det beste søkeordet for søkeord for Amazon, men de mest effektive inkluderer Google Keyword Planner, Keywordtool.io og Semalt Amazon SEO. Disse verktøyene kan gi deg omfattende søkeordforskning og sporing av søkeordsposisjoner.

Hvordan finne de mest målrettede søkeordene og forbedre produktrangeringen din?

De fleste forslag til søkeordforslaget fungerer på samme måte. Først må du sette inn frøsøkebegrepet i søkeforslag-boksen og deretter klikke på "start søk". Etter hvert vil du begynne å få relevante søkeord basert på Amazon-forslag. Du kan shortlist søkeordene dine og bare gi den mest relevante for din bransje. Det er mange funksjoner som bidrar til å begrense søket. Hvis du nylig har etablert din Internett-bedrift, er det rimelig å bruke langhals søkeord først fordi de gir deg muligheten til å nå de høyeste Amazon SERP-stillingene.

Når du har fått en liste over de mest relevante for bedriftens nøkkelord, må du gå til produktsporingssiden og legge til søkeordene dine. Søkeordsporing starter automatisk når du legger til målrettede søkeord i systemet. Amazon tracking verktøyet vil gi deg kontinuerlig rangering oppdateringer ved å spore dine nåværende søkeordstillinger. Denne informasjonen vil hjelpe deg å være et skritt foran konkurrentene dine. Videre vil du kunne sjekke hvor nøyaktig produktene dine er rangeringen.


Det er imidlertid halvparten av et problem å oppnå søkeordforslag; du trenger også å forbedre sin rang. Det er derfor du bør bruke målrettede søkeord strategisk. Først og fremst må du optimalisere tittelen og beskrivelsen ved å forsiktig legge til de mest relevante søkeordene dine. Videre må du opprette brukervennlige nettadresser ut av ditt navn og målrettet søkeord. Alle disse optimaliseringstaktikkene i et kompleks vil påvirke Amazon-søkeordene dine positivt og forbedre merkevaren din blant dine potensielle kunder.

Videre bør det tas særlig hensyn til oppføringen din. Du må gi søkere samt Amazon-bots med den mest relevante informasjonen om produktets fordeler og funksjoner. Derfor fyller du ut alle feltene for å sikre at potensielle kunder mottar svar på alle mulige spørsmål de måtte ha.

December 8, 2017