Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver Top Web Extraction Tools

1 answers:

For noen webutviklere er det viktig å automatisere noen webutvinningsverktøy . De hjelper en person til å høst nettsteddata fra et nettsted og lagre det på en ekstern plassering eller på en fysisk harddisk. Folk hater det populære alternativet for å lagre sidedata fra en nettside ved hjelp av en nettleser. Noen nettsteder har imidlertid mange sider. En person kan være i stand til å bruke et webutvinningsverktøy for å lagre flere sider på en gang - polling software. De fleste av disse verktøyene tilbyr automatiseringstjenester, for eksempel konfigurering av en forhåndsinnstilt konsistent tidsplan. Disse verktøyene fungerer som vanlige nettlesere, bortsett fra at de er enkle webkrywlere som besøker nettsider og samler viktige data.

I denne SEO-artikkelen er noen av de mest innflytelsesrike verktøyene for webutvinning til stede:

Octoparse

Dette er et visuelt webutvinningsverktøy som kan laste ned nettsideinformasjon. Brukeren har fordelen av det enkle å bruke grensesnittet som følger med mange funksjoner. Personer med ingen eller minimal programmeringskunnskap kan bruke Octoparse til å aktivere datautvinning fra en måladresser.

Hubdoc

En nettskraper vil kanskje få data fra fakturaer, kvitteringer og e-post. I alle disse tilfellene kan Hubdoc krype og samle denne informasjonen til et måldomener. Herfra kan dette verktøyet lagre dataene på en strukturert måte for fremtidig referanse.

Winautomation

Helse data arkivering

Ved å vurdere sykehus web utvinningsverktøy, hjelper Health Data Archiver brukere å trekke ut data fra helsevesenets nettsteder. Det er mulig å bruke denne informasjonen som fra sykehus og ambulanse og lege. For brukere som trenger ETL-tjenester, hjelper Health Data Archiver med å automatisere datainnsamling fra spesifikke medisinske nettadresser for bruk i deres systemer.

Diggernaut

Dette verktøyet gir en enkel løsning for sletting av nettsidedata. Brukere som har minimal eller ingen programmeringskunnskap, kan hente en nettside data og lagre den. Diggernaut har et enkelt brukergrensesnitt, samt enkle dra og slipp-funksjoner.

Salestools.io

For brukere som ønsker å generere salg, kan du få nøyaktige data ved hjelp av verktøy som Salestools.io. Dette verktøyet har mulighet til å hente en konkurrents nettside data. Videre kan man være i stand til å samhandle med konkurransesidens markedsføringsordning.

Dataintegrasjon

I enkelte krav til avskjæring kan APIer være inkompatible. I disse tilfellene kan flytting av data mellom sanntids- eller streamingkrav gjøres mulig ved hjelp av Data integrering verktøyet.

Datahut

Bedrifter kan bruke Datahut til å gjøre seg klar til å bruke forretningsinnholdet. Noen mennesker vil kanskje foreta en bestemt forretningsanalyse. Datahut er et verktøy for webutvinning som gjør at brukerne laster ned nettsidedata i et blunk. Personer som starter e-handelsoppstart kan dra nytte av denne appen.

December 8, 2017