Back to Question Center
0

Semalt gir nyttige spørsmål på topp 5 Web Scrapers

1 answers:

Ofte, informasjonen vi trenger blir fanget på et nettsted, og vi kan ikke skrape eller krype det riktig. Selv om enkelte nettsteder gjør anstrengelser for å presentere data i rene og strukturerte formater, kan de andre ikke gi noen web gjennomgang eller data skraping anlegg. Det er derfor vi trenger tilgang til de beste webkryptere, gruvearbeidere og skraper - progiciel calypso. Her har vi diskutert de fem beste verktøyene i denne forbindelse.

1. Webhose.io:

Webhose.io gjør det mulig for oss å få sanntidsdata fra elektroniske ressurser og nettsteder. Den beste delen er at dette programmet miner og gjennomsøker nettstedene, og presenterer data i rent og godt organisert format. Det gjør det også mulig for oss å skrape data basert på søkeord, setninger, språk og natur. De endelige resultatene kan fås i form av XML, RSS og JSON-filer. Selv om dette programmet er gratis, kan du få tilgang til premiumversjonen hvis du vil bruke Webhose.io til kommersielle formål. Den betalte planen gjør at du kan sende flere HTTP-forespørsler til hovedserveren, noe som gjør det enkelt for deg å skrape og gjennomsøke nettstedene.

2. Skrapete:

Scrapy er et kraftig og utrolig skrapende og gjennomsiktig rammeverk på internett. Dens aller beste er at dette programmet støttes av et fellesskap av eksperter, med hvem du kan komme i kontakt med nyttige tips og veiledning når som helst, hvor som helst. Det hjelper å skrape og analysere dataene dine og lagrer det i forskjellige formater som CSV og JSON.

3. Outwit Hub:

Hvis du ikke er komfortabel med koder, Hub vil gi deg det nyttige visuelle grensesnittet, noe som gjør det enkelt for deg å krype og lagre dataene. Den vertversjonen er tilgjengelig på det offisielle nettstedet, og den gratis versjonen kan lastes ned fra hvilken som helst nettbutikk. Outwit Hub er en Firefox-utvidelse Det krever ikke at du har programmeringsevner.

4. Octoparse:

På samme måte som Outwit Hub, er Octoparse en kraftig nettskraper, crawler og data miner. Den håndterer både statisk og dynamiske nettsteder som bruker Javascript, informasjonskapsler, omdirigeringer og AJAX. Dette webprogrammet vil hjelpe til med å trekke ut et hvilket som helst nettsted eller bl og og vil trekke ut både grunnleggende og avanserte datatyper. All den verdifulle informasjonen du trenger, kan bli grunnlagt i Octoparse 'skylagringsområde. Det gjør at du kan pakke ut store nettsider innen en time, og du får best mulig kvalitet med Octoparse API. La meg her fortelle deg at dette freewareet kun støtter Windows og ikke er tilgjengelig for noe annet operativsystem.

5. Nettskraper for Chrome:

Hvis du har Google Chrome som din primære nettleser, bør du velge Web Scraper. Det er et utmerket gjennomsøkings- og gruveprogram som lar deg lage sidekart for både dine personlige blogger og bedriftsnettsteder. Du må bare laste ned, installere og legge til denne skraperen i Chrome-nettleseren din, og se hvordan den vil trekke ut data fra dine nettsider. Du kan også importere sitemaps eller bruke maler for å forbedre nettstedets generelle utseende og ytelse. Det lagrer dine utpakkede data i CSV-filene eller i sin egen arkivmappe.

December 7, 2017