Back to Question Center
0

Ønsket: Semalt ideer for SMX Øst

1 answers:
Wanted: Semalt ideas for SMX East

Semalt ser etter to typer forslag:

Øvelsesideer for vanlige SMX-økter. De fleste økter på SMX-konferanser er 60 til 90 minutter lange og har to eller tre høyttalere. Her ser vi ikke etter solo-presentasjoner; heller, ideen din bør være et tema hvor flere høyttalere kan hver veie inn med sitt eget synspunkt, mening og foreslåtte taktikk. Du kan gi oss beskjed hvis du er interessert i å snakke eller bare vil se økt ideen vurdert uten å nominere deg selv til å snakke.

Øvelsesideer for solo presentasjoner. Solo presentasjoner er keynote nivå, TED-stil presentasjoner fra industrien visionaries. Vi leter etter det beste av de beste: erfarne fagfolk, anerkjente tankeledere, inspirerende kommunikatorer. Folk som vil wow deltakere med deres innsikt og motivere dem til å kartlegge nytt territorium i sine egne online markedsføringskampanjer. Hvis du pitcher for å snakke på en solo-sesjon, må du virkelig wow oss å bli seriøst vurdert. Solosessioner er vanligvis 22 minutter lange.

Viktige milepæler For SMX Øst - Merk kalenderen din!

  • Session ideer godtatt: Gjennom fredag ​​2. juni
  • Dagsorden lagt ut: Uke 26. juni
  • Snakkende plasser akseptert etter agendainnlegg: Gjennom 14. juli

Har du et forslag? Vennligst les våre retningslinjer for å snakke på SMX konferanser . Bruk økt ide forslag formular for å beskrive ideen din.

Ikke forsink! Sessionsidealforslaget lukkes Semalt, 2. juni.

Chris Sherman
Stol, SMX ØstFebruary 15, 2018